Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

Ξεπέρασαν τις 500 οι προσλήψεις – 60 μόνο οι γιατροί- ενώ περίπου 200 είναι για… γραμματείς, προσωπικό ασφαλείας, ανειδίκευτους τεχνίτες, οδηγούς κα! – Προσλαμβάνει ακόμα και τις τελευταίες ημέρες

Και οι προσλήψεις από το παράθυρο, χωρίς καμιά διαδικασία πέραν της ηλεκτρονικής αίτησης του ενδιαφερόμενου, συνεχίζονται από τη ΔΥΠΕ Κρήτης! Μόνο τις τελευταίες δυο εβδομάδες, μετά δηλαδή τις αποκαλύψεις του Candiadoc, η ΦΥΠΕάρχης Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη αλλά και ο υποδιοικητής της, Δημήτριος Αγαπίου (μετά τον θόρυβο υπογράφει κι εκείνος προσλήψεις, προφανώς για να μην τις χρεώνεται όλες η διοικήτρια) υπέγραψαν περίπου 30 νέες προσλήψεις, χωρίς να αφορούν αυτές σε υγειονομικό προσωπικό αλλά μόνο σε διοικητικούς, τεχνικούς κλπ. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις πρόσληψης βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού (5 βοηθοί νοσηλευτές και παρασκευαστές ΔΕ και δυο φυσικοθεραπευτές) και μόνο ενός ψυχολόγου. Οι υπόλοιπες είναι θέσεις διοικητικών, γραμματέων, φυλάκων, τεχνικού προσωπικού, ενώ άλλες 8 έγιναν για διοικητικές θέσεις στην υπηρεσία της κ. Μπορμπουδάκη!

Με αυτές τις νέες προσλήψεις το σύνολο μέσα στην πανδημία για τη… στελέχωση του ΕΣΥ (υποτίθεται), χωρίς καμιά διαδικασία, ξεπέρασαν πλέον τις 500, από τις οποίες μόλις 60 αφορούν σε γιατρούς και περίπου 240 σε άλλες βοηθητικές ειδικότητες υγειονομικού προσωπικού (νοσηλευτικό προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, μαίες, παρασκευαστές κλπ).

Οι άλλες 200 (μέχρι σήμερα) προσλήψεις (σημειώνουμε και πάλι, χωρίς καμιά διαδικασία μόνο με την ηλεκτρονική αίτηση του ενδιαφερόμενου, που θα έπρεπε προφανώς να ξέρει την “ειδικότητα που ζητά η ΔΥΠΕ, καθώς είναι άγνωστο πού και πότε δημοσιεύτηκαν προκηρύξεις…) αφορούν σε διοικητικό προσωπικό, γραμματειακή υποστήριξη, ανειδίκευτους τεχνίτες, φύλακες, νυχτοφύλακες, οδηγοί…

Δείτε επίσης: Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

 Μαζικά ρουσφέτια από την ΥΠΕ Κρήτης: “Η σιωπή μου – και των καλοπληρωμένων ΜΜΕ – προς απάντησή σας…”

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα σε αυτές τις προσλήψεις ήταν και μια που υπέγραψε η κ. Μπορμπουδάκη για την… αδερφή της, η οποία όμως στη συνέχεια παραιτήθηκε από την πρόσληψη.

δείτε:Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

  Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Δείτε ενδεικτικά μερικές από τις αποφάσεις προσλήψεων των τελευταίων ημερών

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί